جراحی بینی گوشتی چگونه است؟
در نژاد ایرانی ها کمتر بینی استخوانی دیده می شود و معمولا بینی گوشتی دیده می شود. بینی گوشتی به بینی کخ قسمت پایینی بینی پهن باشد و ساختاری استخوانی و غضروفی می باشد. نوع پوست بینی این نوع بینی ها ضخیم بوده و چربی زا است.
مشخصات کلی بینی های گوشتی
- دارای پوستی ضخیم
- نوک پهن و بزرگ و دارای غدد چربی
- نوک بینی افتاده و بینی به حالت نیم دایره است
- ساختار بینی ترکیبی از غضروفی و استخوان ضعیف بینی است
نحوه جراحی زیبایی بینی گوشتی چگونه است؟
اولویت عمل بینی در بینی های گوشتی این است که از قسمتی از بینی غضروف برداشته و به قسمت دیگری اضافه کرد. در بینی های گوشتی برای اینکه نوک بینی رو به بالا داده بشود از یک غضروف استفاده می شود البته در مواردی که بینی فردی غضروف ندشاته باشد از غضروف گوش و یا دنده استفاده می شود یا از غضروف های مصنوعی استفاده کرد. کوچک کردن پره های بینی در اولویت بعدی جراح قرار میگیرد.
دلیل مشکل عمل بینی های گوشتی چیست؟
جنس پوست بینی در عمل جراحی بینی های گوشتی همواره تعیین کننده نتیجه عمل بینی می باشد.در عمل جراحی بینی های گوشتی چون تغییرات در اسکلت بینی ، یعنی جا به جایی غضروف و استخوان ایجاد می شود و از آنجایی که جنس پوست این نوع بینی ها ضخیم است مدت زمان بیشتری برای بهبودی و شکل دهی لازم است.
بازگشت بینی های گوشتی بعد از جراحی بینی گوشتی
رایج ترین سوالی که افراد دارای بینی گوشتی از جراح عمل بینی می پرسند این است که آیا بعد از جراحی بینی امکان بازگشت وجود دارد یا خیر ؟ بینی های گوشتی به دلیل اینکه پوست ضخیمی و چربی که دارند زمانی که برای منقبض شدن پوست نیاز است نسبت به بینی های استخوانی بیشتر است.
از این رو در عمل زیبایی بینی های گوشتی جراح باید دقت کند فضای اسکلت بینی و نوک بینی یعنی همان آلارم بینی نباید بیش از استاندارد کوچک شود چرا که باعث ایجاد گوشت اضافه یا همان اسکار می شود. بنابراین انتخاب یک جراح با تجربه می تواند شما را از این نگرانی نجات خواهد داد.
برای انتخاب و پیدا کردن یک جراح زیبایی بینی در شیراز می توانید به لیست درج شده مراجعه کنید و به مطب پزشک متخصص مراجعه کنید.
آیا روش جراحی بینی استخوانی با بینی گوشتی متفاوت است؟
همان طور که در ابتدای عرض کردم بیشتر بینی های نژاد ایرانی ترکیبی از بینی های گوشتی و استخوانی و دارای پوست ضخیم و چرب هستند به همین دلیل استفاده از تکنیکی مناسب را باید به کار برد . در بینی های استخوانی هدف کاهش حجم بینی و شکل دهی به بینی است ، در مقابل در بینی های گوشتی پیوند غضروف به نوک بینی و پل بینی است . در بینی های گوشتی بافت افزودنی غضروفی معمولا از تیغه بینی برداشته میشود . ولی گاهی به علت سابقه ضربه یا شکستگی یا به دلیل نامشخص تیغه غضروفی بینی، از بین می رود و قابل استفاده نیست. در این هنگام معمولا انتخاب دوم غضروف گوش است.
معمولا برای استفاده از غضروف در بینی هایی که غضروف ندارند جراح زیبایی بینی در جراحی بینی میتواند از غضروف گوش و یا دنده بدون هیچ نگرانی و تاثیری در زیبایی این اعضا استفاده کند.
دیدگاهتان را بنویسید